Liikesivistysrahasto 100 vuotta 7.11.2019

 

Liikesivistysrahasto on toiminut kauppatieteellisen tutkimuksen ja osaamisen suunnanantajana sadan vuoden ajan. Juhlavuonna 2019 rahasto kutsuu ystävänsä ja ympäröivän yhteiskunnan mukaan määrittämään liikesivistyksen suuntaa seuraavalle sadalle vuodelle.

Sata vuotta täyttävä Liikesivistysrahasto kunnioittaa historiaansa ja katsoo tulevaisuuteen. Juhlavuonna rahasto jakaa ennätysmäärän eli viisi miljoonaa euroa apurahoja kauppatieteelliselle tutkimukselle ja juhlistaa liikesivistyksen tuomaa vaurautta ja vapautta alueseminaareissa ympäri Suomea. Vuoden aikana luomme suomalaisen liikesivistyksen suuntaa seuraavalle sadalle vuodelle yhdessä yhdistyksen apurahansaajien, lahjoittajien ja muiden liikesivistyksen ystävien kanssa.

Liikesivistysrahasto on toiminut kauppatieteellisen tutkimuksen ja osaamisen suunnanantajana vuodesta 1919 lähtien. Yhdistys syntyi edistämään itsenäistyneen Suomen elinkeinoelämän ja hyvinvoinnin kasvua. Koko historiansa aikana LSR on tukenut kauppatieteellisen tutkimuksen edelläkävijöitä ja uusia avauksia yli sadalla miljoonalla eurolla!

Seuraa juhlavuoden uutisointia Twitterissä @liikesivistys ja #LSR100v sekä Facebookissa.
Tilaa uutiskirje ja tutustu vuoden tapahtumiin tapahtumakalenterissamme etusivulla.

Uutiskirjeet 2019:

Historiikin julkistus käynnisti rahaston satavuotisjuhlinnan

Liikesivistysrahaston satavuotishistoriikki Talouden liikettä ja sivistystä julkistettiin ystävänpäivän iltana Kämpin arvokkaassa Kansallissalissa. Teos innosti kutsuvieraita pohtimaan suuria kaaria sekä LSR:n että Suomen historiassa.

– Tunnen suurta arvostusta sadan vuoden takaisia edeltäjiämme kohtaan. He saivat paljon aikaan, kiitti hallituksen puheenjohtaja Reijo Karhinen avauspuheessaan.

LSR:n hallituksen puheejohtaja Reijo Karhinen avasi historiikin julkistustilaisuuden.
LSR:n hallituksen puheejohtaja Reijo Karhinen avasi historiikin julkistustilaisuuden.

Seuraa vuoden uutisia ja tapahtumia