JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Tule mukaan Liikesivistysrahaston toimintaan!

Liikesivistysrahaston Kannatusyhdistys ry:n jäsenenä Sinun on mahdollista verkostoitua ja vaikuttaa oman talousalueesi toimintaan. Voit osallistua alueiden seminaareihin ja vuosikokouksiin, joissa kuulet myös Liikesivistysrahaston ajankohtaiset kuulumiset apuraha-, sijoitus- ja jäsentoiminnasta. Liikesivistysrahastolla on pääkaupunkiseudun ulkopuolella 15 pääsääntöisesti kauppakamaripiirejä noudattavaa aluetoimikuntaa. Uudenmaan alueen tehtäviä hoitavat hallitus ja rahaston toimisto. 

Liity jäseneksi

Ainaisjäsenmaksu 450 € on kertaluonteinen ja kattaa osallistumisesi aluekokouksiin, seminaareihin ja yhdistyksen vuosikokouksiin. Täytä huolellisesti tällä sivulla oleva lomake ja lähetä se. Odota, että vahvistamme jäsenhakemuksesi vastaanotetuksi (jasenpalvelu@lsr.fi). Ainaisjäsenmaksun maksettuasi jäsenyytesi hyväksytään seuraavassa Liikesivistysrahaston hallituksen kokouksessa. Tämän jälkeen saat vahvistuskirjeen ja tervetuloa jäseneksi -materiaalin. 

Ainaisjäsenmaksu,
Liikesivistysrahaston Kannatusyhdistys ry
  • Summa: 450,00 euroa
  • Maksetaan tilille: FI34 1572 3000 0330 43
  • Saaja: Liikesivistysrahaston Kannatusyhdistys ry
  • IBAN: FI34 1572 3000 0330 43
  • BIC: NDEAFIHH
  • Eräpäivä: Heti

Ilmoitathan maksun yhteydessä jäseneksi liittyvän henkilön tiedot, jotta voimme kohdistaa maksun oikealle henkilölle. Kiitos!

Yhteydenotot, jäsenasiat: Anne Hopiala, anne.hopiala(at)lsr.fi,
puh. (09) 6811 8404.

Tietosuojaseloste, Jäsenrekisteri

Eroaminen Liikesivistysrahaston ainaisjäsenyydestä

Liikesivistysrahaston jäsenyys on ainaisjäsenyys, joka maksetaan vain kerran jäseneksi liittymisen yhteydessä. Halutessasi kuitenkin erota jäsenyydestä ilmoita siitä kirjallisesti jäsenasioita hoitavalle henkilölle. Kerro eroilmoituksessa nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja syntymäaikasi sekä päivämäärä, josta alkaen ero tulee voimaan.

Jäsenero käsitellään eroilmoituksen vastaanottamista seuraavassa Liikesivistysrahaston hallituksen kokouksessa. Hallituksen hyväksymästä jäsenerosta ilmoitetaan eroavalle jäsenelle ja hänen tietonsa poistetaan jäsenrekisteristä.

 

Jäsentietolomake

Lähettämällä tämän lomakkeen annan luvan henkilötietojeni käsittelyyn Liikesivistysrahaston Kannatusyhdistys ry:n jäsenhakemusta varten. Hyväksyn samalla jäsenyyden ehtona ainaisjäsenmaksun suorittamisen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Uutiskirje
Suostumus*