JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Tule mukaan Liikesivistysrahaston toimintaan!

Liikesivistysrahaston Kannatusyhdistyksen jäsenenä Sinun on mahdollista verkostoitua ja vaikuttaa oman talousalueesi toimintaan. Liikesivistysrahastolla on 17 pääsääntöisesti kauppakamaripiirejä noudattavaa aluetoimikuntaa. Jäsenenä voit osallistua alueiden vuosikokouksiin ja seminaareihin. Alueiden vuosikokouksissa kuulet myös Liikesivistysrahaston ajankohtaiset kuulumiset apuraha-, sijoitus- ja jäsentoiminnasta.

Liity jäseneksi

Täytä huolellisesti alla oleva lomake, lähetä se ja maksa jäsenmaksu ohjeen mukaan. Vahvistamme jäsenhakemuksesi vastaanotetuksi, kun jäsenmaksusi näkyy tilillämme. Jäsenyytesi hyväksytään seuraavassa Liikesivistysrahaston hallituksen kokouksessa. Lähetämme vahvistuskirjeen ja tervetuloa jäseneksi -materiaalit kokouksen jälkeen.

Yhteydenotot, jäsenasiat: Anne Hopiala, anne.hopiala(at)lsr.fi,
puh. (09) 6811 8404.

Tietosuojaseloste, Jäsenrekisteri

Ainaisjäsenmaksu,
Liikesivistysrahaston Kannatusyhdistys r.y.
  • Summa: 450,00 euroa
  • Maksetaan tilille: FI34 1572 3000 0330 43
  • Saaja: Liikesivistysrahaston Kannatusyhdistys r.y.
  • IBAN: FI34 1572 3000 0330 43
  • BIC: NDEAFIHH
  • Eräpäivä: Heti

Ilmoitathan maksun yhteydessä jäseneksi liittyvän henkilön tiedot, jotta voimme kohdistaa maksun oikealle henkilölle. Kiitos!

Jäsenmaksulomake

Eroaminen Liikesivistysrahaston ainaisjäsenyydestä

Liikesivistysrahaston jäsenyys on ainaisjäsenyys. Halutessasi erota jäsenyydestä ilmoita siitä kirjallisesti jäsenasioita hoitavalle henkilölle. Kerro eroilmoituksessa nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja syntymäaikasi sekä päivämäärä, josta alkaen ero tulee voimaan.

Jäsenero käsitellään eroilmoituksen vastaanottamista seuraavassa Liikesivistysrahaston hallituksen kokouksessa. Hallituksen hyväksymästä jäsenerosta ilmoitetaan eroavalle jäsenelle ja hänen tietonsa poistetaan jäsenrekisteristä.

  • KK slash PP slash VVVV