Merkkipäiväluettelo

Merkkipäivien muistaminen on kaunis suomalainen tapa

Harkitsetteko lähestyvän merkkipäivänne viettoa? Suunnitteletteko vastaanoton järjestämistä, oletteko matkoilla vai viettättekö juhlaa vain perhepiirissä? Haluatteko muistaa liike-, järjestö-, tai muita tuttavianne heidän merkkipäivänään? Merkkipäiväluettelon välityksellä voitte välittää toivomuksenne onnittelijoille.

Helppo ja maksuton keino ilmoittaa toivomuksensa onnittelijoille

Kokoamme tiedot tasavuosia täyttävistä henkilöistä mm. eri ammattikuntien matrikkeleista. Niiden perusteella lähetämme  kirjeen, jossa pyydämme lupaa tiedon julkaisemiseen. Ellei lupaa saada, ei tietoja julkaista. Lupaa annettaessa on myös vaivatonta oikaista mahdolliset virheet sekä ilmoittaa esimerkiksi vastaanoton tarkempi aika. Koska tietolähteemme ovat rajalliset, toivomme merkkipäivätietoja myös niiltä, joita kyselymme ei tavoita.

Merkkipäiväluettelon tuotto käytetään Liikesivistysrahaston toiminnan tukemiseen

Lehteä julkaiseva LSR-Julkaisut Oy on kokonaan Liikesivistysrahaston omistama ja sen tulos käytetään kauppatieteellisen tutkimuksen edistämiseen apurahoja jakamalla. Luettelo palvelee niin tilaajia kuin merkkipäiviään viettäviä tarjoamalla luotettavaa tietoa elinkeino- ja kulttuurielämän toimijoiden merkkipäivistä.

 

Alla olevasta painikkeesta pääset sähköiseen Merkkipäiväluetteloon. Huomaa, että tarvitset tunnukset sen lukemiseen.
Jos olet sähköisen lehden kestotilaajamme, pääset tunnuksellasi kaikkiin kuluvan vuoden lehtiin. Mikäli lehden avautumisessa on ongelmia, tyhjennä selaimesi välimuisti ja sivuhistoria.

 

LSR-Julkaisut Oy

Museokatu 8 A 1
00100 HELSINKI

Sähköposti: merkkipaivat[at]lsr.fi

Pankkitili: FI36 1572 3000 3116 88, NDEAFIHH
Y-tunnus: 0971292-8