Merkkipäiväluettelo

Merkkipäiväluettelo-lehden ilmestyminen on päättynyt

Merkkipäiväluettelon 74-vuotinen julkaisutoiminta on päättynyt vuoden ensimmäiseen numeroon 1/2021. Julkaisun päättymisestä huolimatta viimeisin sähköinen näköislehti (numero 1/2021) on tilaajille luettavissa vuoden 2021 loppuun saakka.

Merkkipäiviään viettävien henkilöiden tietojen saamiseksi on voitu viime vuosina nojautua ainoastaan vanhempiin painettuihin ammattikuntien matrikkeleihin. Uudempien ja sähköisesti saatujen tietojen saanti tyrehtyi uuden tietosuoja-asetuksen myötä. Lisäksi Merkkipäiväluettelon ilmoitus- ja tilausmäärät ovat jatkuvasti vähentyneet viime vuosina, joten taloudellisista syistä lehden julkaisua ei voida jatkaa.

Kiitämme lämpimästi Merkkipäiväluettelon kaikkia yhteistyökumppa­neita ja tilaajia yhteisestä matkasta kuluneiden vuosien aikana!

 

LSR-Julkaisut Oy
Museokatu 8 A 1
00100 HELSINKI

Sähköposti: merkkipaivat[at]lsr.fi
Y-tunnus: 0971292-8

Alla olevasta painikkeesta sähköisen näköislehden tilaajat pääsevät viimeiseen (numero 1/2021) sähköiseen Merkkipäiväluetteloon.
Sen lukemiseksi tarvitaan aiemmin toimitetut tunnukset. Mikäli lehden avautumisessa on ongelmia, tyhjennä selaimesi välimuisti ja sivuhistoria. Huomaa, että kirjautuminen antaa lukuoikeuden kolmeksi tunniksi, jonka jälkeen lehteen on kirjauduttava uudelleen.