Ajankohtaista

Reijo Karhinen työelämäprofessoriksi Itä-Suomen yliopistoon
Liikesivistysrahaston hallituksen puheenjohtaja, vuorineuvos Reijo Karhinen on valittu työelämäprofessoriksi Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden laitokselle. Elokuun alussa alkanut…
Arja Ropo’s Jubilee Seminar 14.8. klo 13-17, University of Tampere
You are cordially invited to Professor Arja Ropo’s
Taas tukku tohtoreita töihin! PoDoCo – kevään apurahahakukierroksen tulokset
Tohtoreita ja yrityksiä yhdistävä Post Docs in Companies -ohjelma on siivittänyt jo 82 tohtoria elinkeinoelämän palvelukseen. Kevää…
Kauppatieteellisten apurahojen haku on avoinna 1.6. – 15.8.2018
Liikesivistysrahaston apurahat kauppatieteelliseen tutkimukseen ovat haettavissa ajalla 1.6.-15.8.2018. Lue lisää
Luomukulutuksen maineellisista signaaleista
Onkohan kukaan muu pohtinut, miksi ihmiset suosii ruokavalinnoissa luomua? Aikanaan mietin tätä paljonkin. Ä…
Uutta liiketoimintaa monimuotoistuvassa proteiinijärjestelmässä
Parin viime vuoden aikana on kotimaisessa ruokajärjestelmässä nähty vaihtoehtoisten proteiinilähteiden vahva esiintulo. Vaihtoehtoisilla proteiinilähteillä tarkoitetaan…
Tietojohtaminen sote-uudistuksen onnistumisen edellytys – tutkimustietoa tuotannon ohjaukseen
Tulevaisuudessa sosiaali- ja terveyspalvelut järjestetään osallistamalla laaja joukko palvelutuottajia eri sektoreilta. Monituottajamallissa on hallittava sopimuksen avulla laaja toimittajakenttä…
Liikesivistysrahaston vuosikertomus 2017
Liikesivistysrahaston Kannatusyhdistys ry:n vuosikokous pidettiin juhlallisesti 19.4. Helsingin Pörssitalolla. Vuosikertomus on julkaistu verkossa:
Liikesivistysrahaston Kannatusyhdistys hyväksyi sääntömuutoksen
Liikesivistysrahaston Kannatusyhdistys r.y. päätti vuosikokouksessaan 19.4.2018 hyväksyä yhdistyksen sääntömuutoksen. Säännöt rekisteröidään Patentti-…
Miten johtajan kannattaa twiitata
Tällä hetkellä moni yritysjohtaja miettii, missä sosiaalisen median foorumeilla kannatta olla ja kuinka siellä pitäisi viestiä. Monien johtajien…
Kestävän proteiinijärjestelmän haasteet ja mahdollisuudet elintarvikealan yritysten näkökulmasta
Monitieteinen Food System Studies Research Group perustettiin Jyväskylän yliopiston yhteiskuntatieteiden…