Tukea tulevaisuuteen Pohjois-Karjalan alueella: uusi erikoisrahasto tukee osuustoiminnan tutkimusta ja osuustoiminnallista yritysmuotoa esitteleviä seminaareja

Uuden määrätarkoitusrahaston lahjoittajina 100-vuotista historiaansa juhlistava Pohjois-Karjalan Osuuskauppa ja alueen johtava pankki- ja vakuutustoimija OP Pohjois-Karjala.

Liikesivistysrahastoon on joulukuussa 2019 perustettu OP Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) lahjoituksista Pohjois-Karjalan osuustoimintarahasto. Lahjoittajat ovat kumpikin osoittaneet 25 000 € yhteensä 50 000 € peruspääomaan. 

Pohjois-Karjalan osuustoimintarahaston varojen tuotoista myönnetään apurahoja osuustoiminnan tutkimukseen ja osuustoiminnallista yritysmuotoa esitteleviin korkeatasoisiin seminaareihin Pohjois-Karjalan alueella.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on juhlistanut merkkivuottaan yhdessä asiakasomistajiensa kanssa PKO 100 -juhlavuoden tapahtumissa ja tehnyt juhlavuoden kunniaksi myös lukuisia lahjoituksia hyväntekeväisyyteen. Pohjois-Karjalan Osuuspankki  on osa OP Ryhmää ja alueensa pankki- ja vakuutuspalvelujen markkinajohtaja.

Erikoisrahastot ovat organisaatioiden ja yksityishenkilöiden perustamia rahastoja, joita Liikesivistysrahasto hallinnoi. Liikesivistysrahastossa on jo yhteensä 249 erikoisrahastoa.

Lue lisää lahjoittamisesta LSR 100 -juhlavuonna.

#LSR100v

@liikesivistys