Oskari Vilamon rahasto palkitsi parhaat rakennusalan opinnäytteet

Liikesivistysrahastoon kuuluva Oskari Vilamon rahasto palkitsee vuosittain parhaat edellisenä vuonna valmistuneet rakennusalan opinnäytteet. Rahaston vuoden 2019 tunnustuksina palkittiin 3.3.2020 neljä väitöskirjaa ja seitsemän diplomityötä.

Väitöskirjapalkinnot on myönnetty tekn. tri Viacheslav Balobanoville, tekn. tri Laura Bergerille, tekn. tri Juha Hartikaiselle ja tekn. tri Antonina Kruglovalle Aalto-yliopistosta. Väitöskirjapalkinto on määrältään 3 500 euroa.

Rahaston diplomityöpalkinnot on myönnetty DI Iiro Kultalle ja DI Joonas Lehtovaaralle Aalto-yliopistosta, arkkitehti Laura Lammertille Oulun yliopistosta, arkkitehti Heta Seppälälle ja arkkitehti Sanna Tegelille Aalto-yliopistosta sekä DI Teemu Sillanpäälle ja DI Jani Vilppolle Tampereen yliopistosta. Diplomityöpalkinto on määrältään 2 000 euroa.

Oskari Vilamon rahasto – rakennusalan kehittäjä

Liikesivistysrahastoon kuuluvan, talousneuvos Oskari Vilamon nimeä kantavan rahaston tarkoituksena on edistää rakentamisen korkeampaa tutkimusta. Lemminkäinen perusti rahaston vuonna 1985 ja nimesi sen yhtiön historian keskeisen hahmon Oskari Vilamon mukaan. Oskari Vilamon rahasto on myöntänyt opinnäytepalkintoja vuodesta 1993 lähtien. YIT on tukenut rahastoa vuodesta 2018 alkaen. Yhteensä rahasto on palkinnut 59 väitöskirjaa, 20 lisensiaatin työtä sekä 142 diplomityötä vuoden 2019 palkinnot mukaan lukien.

Oskari Vilamon rahasto on Liikesivistysrahaston erikoisrahasto.

LISÄTIETOJA:

OSKARI VILAMON RAHASTO
Asiamies Matti Aalto
Puh. 0400 408 173
matti.aalto@oskarivilamo.fi
www.lsr.fi/liikesivistysrahasto/oskari-vilamon-rahasto/

Kuva: Oskari Vilamon toimistolla