Oskari Vilamon rahasto palkitsi parhaat rakennusalan opinnäytteet

Liikesivistysrahastoon kuuluva Oskari Vilamon rahasto palkitsee vuosittain parhaat edellisenä vuonna valmistuneet rakennusalan opinnäytteet. Rahasto on palkinnut vuonna 2018 kolme väitöskirjaa sekä yhdeksän diplomityötä.

Väitöskirjapalkinnot on myönnetty tekn. tri Sergei Khakalolle, tekn. tri Tuija Lindille ja tekn. tri Tero Niemelle Aalto-yliopistosta. Väitöskirjapalkinto on määrältään 3 500 euroa.

Rahaston diplomityöpalkinnot on myönnetty arkkitehti Iris Anderssonille ja Olli Ennelle, DI Joonas Forsmanille ja DI Jenni Kesulahdelle Aalto-yliopistosta, DI Ville Mäelle Tampereen teknillisestä yliopistosta, DI Pyry Piispaselle Aalto-yliopistosta, DI Aleksi Rinta-Paavolalle Aalto-yliopistosta, arkkitehti Anssi Savisaarelle Tampereen teknillisestä yliopistosta sekä arkkitehti  Paul Thynellille Aalto-yliopistosta. Diplomityöpalkinto on määrältään 2 000 euroa.

 

Oskari Vilamon rahasto – rakennusalan kehittäjä

Liikesivistysrahastoon kuuluvan, talousneuvos Oskari Vilamon nimeä kantavan rahaston tarkoituksena on edistää rakentamisen korkeampaa tutkimusta. Lemminkäinen perusti rahaston vuonna 1985 ja nimesi sen yhtiön historian keskeisen hahmon Oskari Vilamon mukaan. Oskari Vilamon rahasto on myöntänyt opinnäytepalkintoja vuodesta 1993 lähtien. Yhteensä rahasto on palkinnut 55 väitöskirjaa, 20 lisensiaatin työtä sekä 135 diplomityötä vuoden 2018 palkinnot mukaan lukien.

Oskari Vilamon rahasto on Liikesivistysrahaston erikoisrahasto.

 

LISÄTIETOJA:

OSKARI VILAMON RAHASTO
Asiamies Matti Aalto
Puh. 0400 408 173
matti.aalto@oskarivilamo.fi
www.lsr.fi/liikesivistysrahasto/oskari-vilamon-rahasto/

Kuva: Oskari Vilamon toimistolla