Ilmoita merkkipäivätietosi

Voitte ilmoittaa luetteloon oman merkkipäivänne, mahdollisen vastaanoton sekä toiveen mahdollisesta merkkipäiväkeräyksestä. Samalla voitte tilata juhlapäivänne tiedot sisältävän Merkkipäiväluettelon muistoksi itsellenne. Merkkipäiväluettelo ja lasku postitetaan heti ilmestymispäivän jälkeen ilmoittamaanne osoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen.

Lehteä julkaiseva LSR-Julkaisut Oy on kokonaan Liikesivistysrahaston omistama ja sen tulos käytetään kauppatieteellisen tutkimuksen edistämiseen apurahoja jakamalla. Luettelo palvelee niin tilaajia kuin merkkipäiviään viettäviä tarjoamalla luotettavaa tietoa elinkeino- ja kulttuurielämän toimijoiden merkkipäivistä. Ilmoittamalla merkkipäivätietonne lehdessä ja/tai tilaamalla lehden annatte arvokkaan panoksenne liikesivistystyön hyväksi.

Perustietojen ilmoittaminen lyhyellä lisätekstillä on maksuton (lyhyt lisäteksti voi olla enintään 80 merkkiä sanaväleineen). Laskutamme tätä pidemmästä tekstistä 100 euroa, pitkä teksti voi olla enintään 300 merkkiä. Mikäli haluat jättää tätäkin pidemmän ilmoituksen, ota yhteys merkkipaivat@lsr.fi. Ilmoituksen voi jättää syntymäpäivän ajankohdasta riippumatta jo hyvissä ajoin.

Kolme kertaa vuodessa ilmestyvässä Merkkipäiväluettelossa julkaistavat ilmoitukset tulee ilmoittaa vuonna 2018 seuraavasti:

Lehti 2/2018 ilmestyy 20.4.: merkkipäivä ajalla 1.5.-31.8., ilmoita tiedot viimeistään 4.4.
Lehti 3/2018 ilmestyy 17.8.: merkkipäivä ajalla 1.9.-31.12., ilmoita tiedot viimeistään 3.8.
Lehti 1/2019 ilmestyy 14.12.: merkkipäivä ajalla 1.1.-30.4.2019, ilmoita tiedot viimeistään 27.11.

Merkkipäivätiedot ja julkaisulupa

Lähettämällä tämän lomakkeen annan luvan merkkipäivätietojeni julkaisuun sekä henkilötietojeni käsittelyyn. Hyväksyn samalla julkaisun maksullisuuden, mikäli täytän alempana pitkän lisätekstikentän.
  • Merkkipäivän viettäjän nimi (Sukunimi Etunimi):
  • Ammatti tai arvo:
  • Syntymäaika muodossa pp.kk.vvvv:
  • Kotikunta:
  • Lisäteksti:
  • Lyhyt lisäteksti, pituus enintään 80 merkkiä, maksuton:
  • Pitkä lisäteksti enintään 300 merkkiä, hinta 100 e (hinta sis. alv 24 %):
  • Anna alla www-sivuston osoite, jonka haluat linkitettäväksi nimeesi sähköisessä Merkkipäiväluettelossa. Mikäli haluat saman linkin tekstiksi painettuun luetteloon, anna se lisätekstikentässä yllä. Huomioi, että jos linkin pituus ylittää 80 merkkiä, se luetaan maksulliseksi lisätekstiksi.
  • Tilaan merkkipäivätietoni sisältävän näytenumeron:
  • Ilmoittajan sähköpostiosoite: