Ilmoita merkkipäivätietosi

Voitte ilmoittaa luetteloon oman merkkipäivänne, mahdollisen vastaanoton sekä toiveen mahdollisesta merkkipäiväkeräyksestä. Samalla voitte tilata juhlapäivänne tiedot sisältävän Merkkipäiväluettelon muistoksi itsellenne. Merkkipäiväluettelo ja lasku postitetaan heti ilmestymispäivän jälkeen ilmoittamaanne osoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen.

Lehteä julkaiseva LSR-Julkaisut Oy on kokonaan Liikesivistysrahaston omistama ja sen tulos käytetään kauppatieteellisen tutkimuksen edistämiseen apurahoja jakamalla. Luettelo palvelee niin tilaajia kuin merkkipäiviään viettäviä tarjoamalla luotettavaa tietoa elinkeino- ja kulttuurielämän toimijoiden merkkipäivistä. Ilmoittamalla merkkipäivätietonne lehdessä ja/tai tilaamalla lehden annatte arvokkaan panoksenne liikesivistystyön hyväksi.

Perustietojen ilmoittaminen lyhyellä lisätekstillä on maksuton (lyhyt lisäteksti voi olla enintään 80 merkkiä sanaväleineen). Laskutamme tätä pidemmästä tekstistä 100 euroa, pitkä teksti voi olla enintään 300 merkkiä. Mikäli haluat jättää tätäkin pidemmän ilmoituksen, ota yhteys merkkipaivat@lsr.fi. Ilmoituksen voi jättää syntymäpäivän ajankohdasta riippumatta jo hyvissä ajoin.

Kolme kertaa vuodessa ilmestyvässä Merkkipäiväluettelossa julkaistavat ilmoitukset tulee ilmoittaa vuonna 2018 seuraavasti:

Lehti 2/2018: merkkipäivä ajalla 1.5.-31.8., ilmoita tiedot viimeistään 4.4.
Lehti 3/2018: merkkipäivä ajalla 1.9.-31.12., ilmoita tiedot viimeistään 3.8.
Lehti 1/2019: merkkipäivä ajalla 1.1.-30.4.2019, ilmoita tiedot viimeistään 27.11.