Kevään 2020 PoDoCo-apurahat jaettu

Post Docs in Companies (PoDoCo) -ohjelman kevään hakukierroksella 17 tohtoria on saanut apurahan yrityksissä tapahtuvaan post doc -tutkimukseen. Liikesivistysrahaston apurahan saivat:

 

MSc Hanna Mäenpää, 28 000 €

F-Secure Oyj:ssä suoritettavaan tutkimukseen “Community supported business growth for the F-Secure B2B ecosystem”

 

Doctor of Arts Krista Kosonen, 28 000 €

Positive Learning Oy:ssä suoritettavaan tutkimukseen ” See the good? Parents’ needs and challenges in educating social and emotional skills to children”

 

Poolin yhdeksän säätiön ja rahaston jakama summa kierroksen apurahoina on 0,48 milj. euroa. PoDoCo-ohjelma tuo yhteen tohtorit ja yritykset rahoittamalla tohtoreiden ja yritysten yhteistyöprojekteja. PoDoCo-ohjelmaan voivat osallistua toimialariippumattomasti kaikki suomalaiset tai Suomessa liiketoimintaa harjoittavat yritykset ja kaikki väitöskirjan vastikään tehneet tai lähiaikana väittelevät henkilöt.

 

PoDoCo-ohjelma järjestää vuosittain kaksi hakukierrosta, jossa kussakin jaetaan noin 17 apurahaa. Ohjelman rahoittajasäätiöt ovat Suomen Kulttuurirahasto, Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Svenska Litteratursällskapet, Tekniikan Edistämissäätiö, Maj ja Tor Nesslingin Säätiö, Kaute-Säätiö, Liikesivistysrahasto, Paulon säätiö ja Maa ja vesitekniikan tuki ry. Ohjelman toteutuksesta vastaa DIMECC Oy.

 

Lisätietoa ohjelmasta ja kierroksen apurahoista PoDoCo-ohjelman kotisivuilta.