Ajankohtaista

1.6.2018

Luomukulutuksen maineellisista signaaleista

Onkohan kukaan muu pohtinut, miksi ihmiset suosii ruokavalinnoissa luomua? Aikanaan mietin tätä paljonkin. Ä…
25.5.2018

Uutta liiketoimintaa monimuotoistuvassa proteiinijärjestelmässä

Parin viime vuoden aikana on kotimaisessa ruokajärjestelmässä nähty vaihtoehtoisten proteiinilähteiden vahva esiintulo. Vaihtoehtoisilla proteiinilähteillä tarkoitetaan…
3.5.2018

Tietojohtaminen sote-uudistuksen onnistumisen edellytys – tutkimustietoa tuotannon ohjaukseen

Tulevaisuudessa sosiaali- ja terveyspalvelut järjestetään osallistamalla laaja joukko palvelutuottajia eri sektoreilta. Monituottajamallissa on hallittava sopimuksen avulla laaja toimittajakenttä…
5.3.2018

Miten johtajan kannattaa twiitata

Tällä hetkellä moni yritysjohtaja miettii, missä sosiaalisen median foorumeilla kannatta olla ja kuinka siellä pitäisi viestiä. Monien johtajien…
3.3.2018

Kestävän proteiinijärjestelmän haasteet ja mahdollisuudet elintarvikealan yritysten näkökulmasta

Monitieteinen  Food System Studies Research Group perustettiin Jyväskylän yliopiston yhteiskuntatieteiden…
23.2.2018

Yrittäjätoimittajat luovat journalismin tulevaisuutta

Tulevaisuutta ei voi ennustaa, mutta mahdollisia tulevaisuuksia voi ennakoida. Yksinkertaisimmillaan ennakointi on maailmassa tapahtuvien muutosten havainnointia ja niiden…
30.11.2017

Tohtoriksi vai professoriksi?

Moni pohtii, miksi aion isona? Tein kaksi uraa: Millaisia kokemuksia minulle tästä on syntynyt? Urapohdintaa nuorelle tutkijalle. Yliopistot ovat…
20.4.2016

Tutkijaksi vai liike-elämään?

Tämä on ajankohtainen kysymys monelle nuorelle tutkijalle, kun hän miettii uravalintaa, tutkimuksensa suuntaamista ja eri rahanlähteitä. Muutakin…