Merkkipäiväluettelo

Ajankohtaista

Merkkipäivien muistaminen on kaunis suomalainen tapa

Harkitsetteko lähestyvän merkkipäivänne viettoa? Suunnitteletteko vastaanoton järjestämistä, oletteko matkoilla vai viettättekö juhlaa vain perhepiirissä? Haluatteko muistaa liike-, järjestö-, tai muita tuttavianne heidän merkkipäivänään? Merkkipäiväluettelon välityksellä voitte välittää toivomuksenne onnittelijoille.

Helppo ja maksuton keino ilmoittaa toivomuksensa onnittelijoille

Kokoamme tiedot tasavuosia täyttävistä henkilöistä mm. eri ammattikuntien matrikkeleista. Niiden perusteella lähetämme  kirjeen, jossa pyydämme lupaa tiedon julkaisemiseen. Ellei lupaa saada, ei tietoja julkaista. Lupaa annettaessa on myös vaivatonta oikaista mahdolliset virheet sekä ilmoittaa esimerkiksi vastaanoton tarkempi aika. Koska tietolähteemme ovat rajalliset, toivomme merkkipäivätietoja myös niiltä, joita kyselymme ei tavoita.

Merkkipäiväluettelon tuotto käytetään Liikesivistysrahaston toiminnan tukemiseen

Lehteä julkaiseva LSR-Julkaisut Oy on kokonaan Liikesivistysrahaston omistama ja sen tulos käytetään kauppatieteellisen tutkimuksen edistämiseen apurahoja jakamalla. Luettelo palvelee niin tilaajia kuin merkkipäiviään viettäviä tarjoamalla luotettavaa tietoa elinkeino- ja kulttuurielämän toimijoiden merkkipäivistä. Ilmoittamalla merkkipäivätietonne lehdessä ja tilaamalla lehden tuette arvokasta työtämme liikesivistystyön hyväksi.

Sähköiseen lehteen pääset tästä: Merkkipäiväluettelo
Huomaa, että tarvitset tunnukset lehden lukemiseen. Jos olet sähköisen lehden kestotilaajamme, pääset tunnuksellasi kaikkiin vuoden 2017  lehtiin.

LSR-JULKAISUT OY

Museokatu 8 A 1  00100 HELSINKI

Puhelin: 09 – 659 933
Sähköposti:  merkkipaivat[at]lsr.fi

Pankkitili:      FI36 1572 3000 3116 88 NDEAFIHH
Y-tunnus:      0971292-8

 

13.12.2017
PoDoCo -poolin syksyn 2017 apurahat julkistettu
>> Lue lisää

13.12.2017
Apurahatyöskentelyn kesto suhteessa hakemukseen
>> Lue lisää

30.11.2017
Säätiöiden post doc -pooli jakoi apurahoina 1,33 miljoonaa euroa
>> Lue lisää