Oskari Vilamon rahasto palkitsi parhaat rakennusalan opinnäytteet

Liikesivistysrahastoon kuuluva Oskari Vilamon rahasto palkitsee vuosittain parhaat edellisenä vuonna valmistuneet rakennusalan opinnäytteet. Rahasto on palkinnut tänä vuonna kolme väitöskirjaa sekä kahdeksan diplomityötä.

Tämänvuotiset väitöskirjapalkinnot on myönnetty tekn. tri Marco D´Ignaziolle Tampereen teknillisestä yliopistosta, sekä tekn. tri Henri Haimille ja tekn. tri Kaisa Västilälle Aalto-yliopistosta. Väitöskirjapalkinto on määrältään 3 500 euroa.

Rahaston diplomityöpalkinnot on myönnetty DI Tuomas Alapietille, DI Kalle Aromaalle ja DI Kati Blombergille Aalto-yliopistosta, arkkitehti Elina Jaaralle Oulun yliopistosta, arkkitehti Hanna Jahkoselle, DI Martyna Kainulaiselle, arkkitehti Robin Landsdorffille ja DI Monica Löfmanille Aalto-yliopistosta. Diplomityöpalkinto on määrältään 2 000 euroa.

 

Oskari Vilamon rahasto – rakennusalan kehittäjä

 Liikesivistysrahastoon kuuluvan, talousneuvos Oskari Vilamon nimeä kantavan rahaston tarkoituksena on edistää rakentamisen korkeampaa tutkimusta. Lemminkäinen perusti rahaston vuonna 1985 ja nimesi sen yhtiön historian keskeisen hahmon Oskari Vilamon mukaan. Oskari Vilamon rahasto on myöntänyt opinnäytepalkintoja vuodesta 1993 lähtien. Yhteensä rahasto on palkinnut 52 väitöskirjaa, 20 lisensiaatin työtä sekä 126 diplomityötä tämän vuoden palkinnot mukaan lukien.

Oskari Vilamon rahasto on Liikesivistysrahaston erikoisrahasto.

 

LISÄTIETOJA:

OSKARI VILAMON RAHASTO
Asiamies Matti Aalto
Puh. 0400 408 173
matti.aalto@oskarivilamo.fi
www.lsr.fi/oskarivilamo

13.12.2017
PoDoCo -poolin syksyn 2017 apurahat julkistettu
>> Lue lisää

13.12.2017
Apurahatyöskentelyn kesto suhteessa hakemukseen
>> Lue lisää

30.11.2017
Säätiöiden post doc -pooli jakoi apurahoina 1,33 miljoonaa euroa
>> Lue lisää